همان طور که میدانید امروزه به دلیل پیشرفت علم و تکنولوژی، انواعی از آداپتورها ساخته شده اند. این آداپتورها دارای انواع مختلف و کاربرد متفاوتی هستند. در همین راستا همواره تعداد قابل توجهی از آنها به کشور وارد میشود. اگر شما نیز قصد دارید انواعی از این آداپتورها را به کشور وارد کنید، لازم است تا با قواعد آن آشنا شوید. البته ابتدا نیاز است تا با خود این قطعات الکترونیکی و عملکرد آنها آشنا شوید. در ادامه میتوانید اطلاعات خود را در رابطه با واردات آداپتور افزایش بدهید. برای این که بتوانید این فرایند را به خوبی انجام دهید، ما در این مقاله تلاش کرده ایم تا شما را با آداپتورها و چگونگی واردات آن ها آشنا بکنیم. به همین منظور برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما همراه باشید. جهت آشنایی با ترخیص تجهیزات برق و الکترونیک بر روی لینک مورد نظر کلیک نمایید.
واردات آداپتور و آنچه که باید درباره آن بدانید
در عصر جدید با زیاد شدن قطعات الکترونیکی نیاز به آداپتور بیش تر حس میشود. به همین دلیل تولیدکنندگان داخلی به واردات آداپتور روی آورده اند. زیرا تمام وسایل الکترونیکی مورد استفاده ما به منظور تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز خود برای روشن شدن به یک منبع تغذیه نیاز دارند که این منبع میتواند داخل دستگاه یا خارج از آن قرار بگیرد. آداپتورها از قطعه های مهم و اصلی در ساخت لوازم الکترونیکی میباشد . حال در بحث واردات آداپتور قصد داریم به بیان آداپتور چیست، ویژگی ها و انواع آن بپردازیم.
البته در ابتدا شما باید بدانید که برای واردات این نوع از قطعات الکترونیکی لازم است تا قواعد آن را بیاموزید. این قواعد میتواند دارای نکات و فلسفه های زیادی باشد. به همین سبب در صورت عدم توجه به آنها ممکن است در ادامه برای شما مشکلاتی ایجاد شود. همچنین برای واردات این محصول، بهتر است ابتدا با مدارک لازم برای این کار آشنا شوید. در این صورت میتوانید در انجام مراحل مختلف این فرایند از دقت بیشتری برخوردار باشید.
آداپتور چیست؟
آداپتورها را مبدل های الکتریکی می نامند. این قطعه وظیفه تبدیل جریان متناوب برق با ولتاژ بالا به جریان مستقیم برق با ولتاژ پایین را برعهده دارد. از این وسیله معمولاً برای قطعاتی که منبع تغذیه داخلی در خود ندارند استفاده میشود. زیرا آداپتورها و منبع تغذیه الکتریکی، ساختاری مشابه به هم دارند. این نوع از مبدلها که تبدیل کننده جریان متناوب AC به جریان مستقیم DC هستند، یک منبع تغذیه به شمار میروند و دارای ترانسفور برای تبدیل ولتاژ بالا به ولتاژ پایین، تبدیل امواج فیلترینگ، کنترل جریان و تبدیل کننده جریان متناوب به جریان مستقیم میباشند. لازم به ذکر است که اندازه آداپتورها معمولاً به اندازه ترانسفور بستگی دارد.
به زبان ساده تری می توان گفت که آداپتور یک منبع تغذیه است که ولتاژ بالای برق شهری را کم میکند تا این ولتاژ برای وسیله های الکترونیکی دیگر قابل استفاده گردد. برای درک بیشتر این موضوع به این مثال توجه کنید. آداپتورها ولتاژ متناوب برق شهری که 220 ولت است را به ولتاژ مستقیم تبدیل میکنند که برای دستگاه های دیگر قابل استفاده باشد، این قطعه ولتاژ بالای AC را به عنوان ولتاژ ورودی از طریق دو شاخه ایی که دارد دریافت میکند و به ولتاژDC کاهش یافته تبدیل و اینگونه قابل استفاده میشود. این وسیله معمولاً برای دستگاه های قابل حمل استفاده می گردد.
ویژگی های آداپتور
حال میخواهیم به ویژگیهای این قطعه پرکاربرد بپردازیم. در واقع بررسی ویژگیهای این قطعه الکترونیکی قبل از واردات آداپتور یکی از نکات مهم است. زیرا شما باید ابتدا این محصول را شناخته و سپس برای واردات آن اقدام بکنید. برای آشنایی با این ویژگی در ادامه با ما باشید.
قابل تعویض بودن آن
اگر آداپتور شما خراب شود و یا کارایی خودش را از دست بدهد شما به راحتی میتوانید آداپتور مشابه و با همان مشخصات قبلی را خریداری و استفاده کنید.
قابل حمل بودن آن
از مزایای چشمگیر این قطعه، کوچک و سبک بودن آداپتور است که موجب راحتی در حمل و نقل آن می گردد.
افزایش دهنده طول عمر وسیله مورد نظر
این قطعه کوچک به دلیل مشخص بودن مقدار ولتاژ ورودی متناسب با نوع دستگاه ها استفاده میشود و شما میتوانید ولتاژ و جریان خروجی آداپتور را با ولتاژ ورودی دستگاه خود تطابق دهید تا سیستم شما سالم بماند. از طرف دیگر این آداپتورها چون ولتاژ پایینی دارند، خطری در استفاده برای افراد به دنبال نخواهند داشت.
انواع آداپتور
در بحث واردات آداپتور باید به این نکته توجه کنیم که آداپتورها در انواع مختلفی وجود دارند و با توجه به وسیله الکترونیکی موردنیاز، باید نوع آداپتور خود را انتخاب کنیم. همان طور که در ابتدا نیز اشاره کردیم فرایند واردات این قطعه الکترونیکی دارای مراحل مختلفی است. آشنایی و سفارش این محصول یکی از مراحل آن میباشد. به همین خاطر برای شناخت این محصول باید ابتدا انواع آن را شناخت. با توجه به این نکته در ادامه به معرفی انواع آداپتورها خواهیم پرداخت.
آداپتورهای سوئیچینگ
این نوع از آداپتورها در واقع یک برد الکتریکی هستند که داخل محفظه سیاه رنگی قرار میگیرند. استفاده از آداپتورهای سوئیچینگ در وسایل خانگی، امنیت آنها را بالا برده و کاربرد زیادی در ساخت لوازم الکترونیکی دارند. همچنین از این منبع تغذیه از نوع دیواری، رو میزی و یا بین راهی تولید و به بازار عرضه شده است.
آداپتورهای ترانسی
این نوع از آداپتورها از انواع آداپتورهای موجود در بازار، پرکاربردتر هستند. زیرا آداپتورهای ترانسی اندازه و وزن بیشتری نسبت به آداپتورهای سوئیچینگی دارند. همچنین شدت جریان دقیق ولی ولتاژ نامشخصی در مقابل آداپتورهای سوئیچینگی را دارا می باشند.
آداپتور های صنعتی
آداپتورهای صنعتی از محافظهای فلزی برخوردار بوده و شدت جریان بالایی را برای کاربر فراهم میکنند. این نوع از محافظها همان خروجی آداپتورهای سوئیچینگ را دارا هستند و شدت جریان بالاتری نسبت به بقیه آداپتورها تولید میکنند. این نوع از آداپتورها فیش یا دو شاخه ندارند و دارای فیش ترمینالی خواهند بود. از مزیت این نوع از آداپتورها می توان به دارا بودن فن خنک کننده هوشمند در ولتاژهای بالا اشاره کرد.
نکات مهمی که در خرید و واردات آداپتور باید به آن دقت کنید
در واردات آداپتور باید ابتدا به شناخت این قطعه پرداخته و سپس با فرایند واردات آن آشنا شد. ما در ابتدا سعی کردیم شما را با این قطعه و انواع آن به خوبی آشنا کنیم. اکنون میخواهیم به نکات لازم برای خرید و واردات این محصول بپردازیم. شما ابتدا باید بتوانید آداپتورهای موردنیاز خود را پیدا کرده و سفارش دهید. در این راستا بهتر است تا به هر برند و یا مجموعه ای اعتماد نکرده و در مورد آن تحقیق کنید. پس از انجام این کار میتوانید آداپتورهای های خود را سفارش دهید. اکنون نوبت به واردات این قطعه به کشور میرسد.
برای واردات این محصول ابتدا نیاز است تا مدارک خود را تکمیل کنید. سپس باید مراحل و چگونگی انجام این فرایند را بشناسید. در هر مرحله ممکن است با برخی چالشها مواجه شوید. به همین منظور بهتر است ابتدا برای این چالشها برنامه ریزی کنید. علاوه بر این نیاز است تا برای واردات آداپتور با قوانین آن نیز آشنا شوید. در مواردی ممکن است شما نسبت به این موارد دارای اطلاعات کافی نباشید. با وجود چنین شرایطی میتوانید از مجموعه های معتبر و افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید. در ادامه به مواردی که در خرید یک آداپتور خوب باید موردتوجه قرار بگیرد، خواهیم پرداخت.
ولتاژخروجی
میتوان گفت هر دستگاه برای عملکرد خود به یک ولتاژ خاص نیاز دارد و آداپتورها به عنوان منبع تغذیه این وظیفه را بر عهده دارند. آداپتور ها قادر به دریافت ولتاژ 110 ولتی تا 240 ولت را دارند و این ولتاژها را به 3 تا 48 ولت تبدیل خواهند کرد.
شدت جریان آن
شدت جریان خروجی در عملکرد آداپتورها فاکتور مهمی به شمار می رود. زیرا هر دستگاه یک میزان معین از شدت جریان را نیاز دارد که هر آداپتوری یک شدت جریان ماکسیمم دارد. این مقدار میتواند از 300 میلی آمپر تا 12 آمپر باشد که این مقدار به میزان مصرف و شدت جریان موردنیاز برای تامین برق دستگاه بستگی دارد.
اندازه و نوع فیش
در ساخت آداپتورها اندازه و نوع فیش بسیار مهم است، برق خروجی از طریق فیش نر به دستگاه های مورد نظر با فیش ماده آداپتور وارد می شوند. بنابراین باید به نوع آداپتور مورد نیاز توجه کرد و اندازه فیش دستگاه را در نظر گرفت.
کلام پایانی
آداپتور از مهم ترین قطعات در ساخت لوازم الکترونیکی به شمار میرود که وظیفه تأمین انرژی الکتریکی دستگاه را بر عهده دارد. با توجه به نیازی که در عرضه این محصول وجود دارد، تولیدکنندگان برای رفع مشکل کمبود آداپتورها اقدام به واردات آداپتور نموده اند. این قطعه انواع مختلفی دارد و باید در خرید آن به ویژگیها و نوع آن توجه نمود. در ادامه نیز شناخت نکات مربوط به واردات این قطعه میتواند این فرایند را برای شما ساده بکند. ما در این مقاله سعی کردیم به معرفی این قطعه و چگونگی واردات آن پرداخته و آن را برای شما بیان کنیم.