یکی از قطعات پر کاربرد خودرو سیلندر میباشد که گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان در زمینه ترخیص سیلندر خودرو از گمرک تجربه فراوانی دارد و در این مقاله قصد داریم که کلیه اطلاعات لازم در زمینه ترخیص سیلندر خودرو از گمرک را بیان کنیم.
واردات و ترخیص سرسیلندر خودرو از گمرک
سیلندر خودرو بخشی از ماشین است که در هسته مرکزی خودرو قرار دارد و بخشی از موتور خودرو است. در واقع کار سیلندر تبدیل انرژی شیمیایی به گرما و محلی برای قرار گرفتن پیستون و حرکت آن میباشد. در دیگر کارکردهای سیلندر تبدیل فشار به نیرو است. و از طرفی عملکرد دیگر سیلندر تبدیل کردن نیرو به حرکت پیستون میباشد.
جنس سیلندر خودرو ها معمولاً از چدن یا آلیاژی که از چدن ساخته میشود است. معمولاً برای ساختن آلیاژهای چدنی از نیکل و وانادیم و مولیبدن و تیتان و مس و کرم استفاده میشود.
انواع سیلندر خودرو شامل
سیلندرهایی خشک یا سیلندرهایی با بوش جدانشدنی
در واقع این نوع سیلندر از روش ریختهگری ساخته میشود که داخل سیلندر بادقت بسیار بالایی تراشکاری و آبکاری صورت میگیرد. در حقیقت درون سیلندرهایی که از طریق ریختهگری درست میشود کوچکتر است. و روی سیلندر خشک معمولاً آبکاری و ماشینکاری نیز صورت میگیرد. که بهاصطلاح صنعتی به این نوع سیلندر خشک گفته میشود.
سیلندرهای تر یا سیلندرهایی با بوش جداشدنی
این نوع سیلندر که در واقع حاصل پیشرفت تکنولوژی است از نوع سیلندرهایی است که بوش آن جدا میشود و ضخامت آن نیز حدود دو یا سه میلیمتر است. بوش سیلندر معمولاًً مستقیماً آبکاری میشود. از مزیتهای این نوع سیلندر این است که در هنگام تعمیر نیازی نیست که پیستون نیز تعویض شود.
سیلندرهای تر نسبت به سیلندرهای خشک دارای مقاومت بیشتری هستند زیرا به روش ریختهگری گریزازمرکز سطوح آنها نسبت به سایش مقاوم میشود.
این بوشها با آبکاری مستقیم تماس دارند. در این روش به هنگام تعمیر، دیگر نیاز به تعویض پیستون نخواهد بود، این در حالی است که در تعمیر سیلندر خشک، حتماً باید پیستون تعویض گردد.
واردات سیلندر از کدام کشورها صورت میگیرد؟
در حقیقت اکثر سیلندرهایی که تجار و واردات کنندگان محترم به کشور وارد میکنند از کشورهایی مانند ترکیه، امارت متحده عربی، کشور چین و کشورهای اروپایی و آمریکای است. اما باید این نکته مهم را مدنظر داشت که فقط نوع خاصی از سیلندرها اجازه واردات به کشور را دارند. که دانستن قوانین و محدودیتهای موجود بسیار مهم است.
برای اینکه واردکنندگان کمتجربه در این مسیر ضرر و زیان مالی نبینند لازم است که با اطلاعات کامل از محدودیتها و قوانین موجود و انتخاب ترخیصکار مناسب و باتجربه اقدام به ترخیص سیلندر خودرو از گمرک کنند.
ترخیص سیلندر خودرو از گمرک
در فرایند ترخیص سیلندر خودرو روشهایی متفاوتی وجود دارد که معمولاً بازرگانان از دوراه برای ترخیص استفاده میکنند.
- ابتدا برخی بازرگانان باتجربه که با چگونگی ترخیص سیلندر و همینطور قوانین موجود آشنایی کامل دارند خود اقدام به ترخیص سیلندر از گمرک میکنند.
- روش دوم نیز که روش مرسومتری میباشد انتخاب یک شرکت بازرگانی جهت ترخیص میباشد. که در این حوزه انتخاب ترخیص کاری که تجربه و تسلط کافی بر قوانین ترخیص سیلندر داشته باشد و در حقیقت با کمترین زمان ممکن بتواند اقدام به ترخیص کالا کند بسیار اهمیت دارد.
شما عزیزان میتوانید از طریق گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان اقدام به ترخیص سیلندر از گمرک نمایید.
جهت ترخیص سیلندر خودرو از گمرک به چه مدارکی نیاز است؟
مدارک موردنیاز جهت ترخیص سیلندر شامل:
- مجوزهای فنی که از سوی دفتر صنایع خودروی که بطریق بند 9 آییننامه اجرایی مقررات واردت و صادرات به کشور صادر میشود.
- اخذ مجوز ارزی که از دفتر صنایع خودرو گرفته میشود و در امر واردات سیلندر خودرو استفاده میشود.
- کسب مجوز سازمان استاندارد برای سنجش قطعات وارداتی سیلندر خودرو
- کسب مجوز کمیسیون توسعه تجارت کشور
تعرفه گمرکی ترخیص سیلندر خودرو از گمرک ایران
جهت واردات سیلندر نیاز میباشد که به بخشنامههایی صادره از گمرک اطلاع کافی و تسلط داشته باشید یا مشاور امین و باتجربهای که در حوزه ترخیص تجربه کافی دارد در کنارتان باشد.
کد تعرفه گمرکی ترخیص سیلندر خودرو از گمرک در شاخه ترخیص موتورهای پیستونی در ردیف 8407 قرار دارد.
و کد تعرفه دیگر در شاخه ترخیص موتورهای پیستونی بیش از 250 سیسی نیز در ردیف 840733 قرار دارد.
مدارک موردنیاز جهت ترخیص سیلندر از گمرک شامل مدارک زیر است:
برگه ترخیصیه سیلندرهای وارداتی به کشور
پروفرمای سیلندرهای وارد شده به کشور
برگه ثبت سفارش سیلندرهای وارد شده به کشور
بیمهنامه سیلندرهای وارد شده
فیش انبار سیلندرهای وارد شده
لیست عدلبندی سیلندرهای وارد شده
گواهی بازرسی سیلندرهای وارداتی
گواهی مبدأ سیلندرهای وارداتی
و اطلاعات حساب بانکی تجار یا بازرگان واردکننده سیلندر
ترخیص سیلندر خودرو از گمرک طی چه مراحلی صورت میگیرد؟
همانطور که در مقالات قبل نیز ذکر کردیم ترخیص لوازمیدکی خودرو از گمرک قوانین خاص و پیچیدهای دارد که معمولاً از حوصله افراد خارج است برای کاهش سردرگمی و مشکلات احتمالی پیشنهاد میشود که امر خطیر به یک ترخیصکار باتجربه سپرده شود.
معمولاً ترخیصکار بعد از بررسی مدارک سیلندرهای وارداتی یک روش آسان و مناسب را انتخاب میکند. تا با کمترین زمان شما بتوانید سیلندرهای خریداری شده را وارد بازار کنید. معمولاً مراحل ترخیص به این صورت میباشد که ابتدا ترخیصکار اطلاعات را در سامانه EPL ثبت میکند و نوع سیلندرهای خریداری شده ارزیابی میکند، سپس اقدام به دریافت کوتاژ مینماید و سپس بعد از واحد صندوق به کسب صدور مجوز و در نهایت خروج بار اقدام مینماید.
گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان در زمینه واردات و ترخیص انواع قطعات زیر میتواند به شما عزیزان خدمات عرضه کند:
- ترخیص و واردات سرسیلندر
- ترخیص و واردات سیلندر
- ترخیص و واردات واشر سیلندر
- ترخیص و واردات میل لنگ
- ترخیص و واردات پیستون
- ترخیص و واردات پمپ برف پاک کن
- ترخیص و واردات رینگ پیستون
- ترخیص و واردات کارتل روغن
- ترخیص و واردات بوش
- ترخیص و واردات سیلندر خشک
- ترخیص و واردات سیلندر تر
- ترخیص و واردات مبدل کاتالیست
- ترخیص و واردات باتری خودرو
- ترخیص و واردات گیربکس
- ترخیص وواردات موتور خودرو
- ترخیص وواردات شاتون خودرو
- ترخیص و واردات گلگیر خودرو
- ترخیص و واردات شمع خودرو
- ترخیص و واردات فرمان خودرو
- ترخیص وواردات انواع لوازم یدکی خودرو
با توجه به تسلط کامل کارشناسان شرکت پرشین تجارت دوان در زمینه ترخیص سیلندر مطابق با قوانین گمرکی تجاز و وارد کنندگان محترم میتوانند با خیال آسوده امور تجاری خود را به این شرکت خوش نام بسپارند. جهت دریافت مشاوره رایگان یا اطلاع از قوانین موجود میتوانید با شمارههای 02142326 و یا واتساپ 09018317241 در ارتباط باشید.