واردات پمپ آب افزایش بسیار زیادی داشته و با توجه به سودآوری بسیار زیادی که برای تجار دارد، افراد بسیار زیادی علاقهمند ورود به این عرصه هستند. پمپ و تجهیزات آن یکی از قطعات صنعتی است که با استفاده از روشهای مختلف و از کشورهای گوناگون وارد ایران میشود.و وجود آن برای انواع دستگاهای مصرفی لازم و ضروری است. با ما همراه باشید تا با اهمیت واردات پمپ و تجهیزات آن آشنا شوید.
برای واردات پمپ باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
تاجران و وارد کنندگان عزیزی که قصد واردات این دسته کالا ها را دارند قابل توجه است که واردات این کالا ها مستلزم اخذ مجوز هایی از سازمان ها و ارگان های مربوطه توسط مالک کالا و یا نماینده قانونی وی می باشد و در غیر این صورت دچار مشکل و تاخیر در ترخیص کالای خود از گمرک میشوید. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر یا هرگونه پرسش و پاسخی می توانید با همکاران و کارشناسان ترخیص کار شرکت بازرگانی پرشین تجارت دوان تماس حاصل فرمایيد.
مراحل واردات انواع پمپ آب
اخذ مجوزهای لازم
اولین گام برای ورود به عرصه واردات انواع پمپ آب دریافت مجوزهای لازم است. در این مرحله شما نیاز به دریافت چندین مجوز دارید که یکی از آنها، ایران کد است. دریافت این کد برای تمامی کالاهای وارداتی ضروری است و شامل یک مد 16 رقمی یکتا میباشد. در واقع این کد میتواند نشان دهند که شما چه کالایی را وارد میکنید. یکی دیگر از مدارکی که نیاز دارید، کارت بازرگانی است. کارت بازرگانی درواقع مجوزی است که به شما اجازه میدهد تا برای خرید در خارج از کشور اقدام کنید.
برقراری ارتباط با طرف خارجی
پس از این که مجوزهای لازم را اخذ کردید، باید اقدام به برقراری ارتباط با یک تامین کننده و یا تولید کننده در کشور دیگر کنید. دقت داشته باشید که اعتبار سنجی تولید کننده بسیار مهم است و به همین دلیل، شما باید در این زمینه تحقیقهای فراوانی را انجام دهید تا بتوانید یک فرد و یا گروه مناسب را پیدا کنید.
تخصیص پول و انتقال
در این مقطع واردکنندگان باید مراحل اخذ مجوز از بانک مرکزی،برای واردات و ترخیص قطعه مورد نظر پرداخت حوالههای مورد نیاز را آغاز کنند.
بازرسی و بیمه
در این مرحله واردات اقلام شامل بیمه و بازرسی است که از ضروری ترین مشکلات می باشد.
قبل از اینکه کالا به واردکنندگان ایرانی تحویل داده شوند، اغلب به صورت حضوری بازرسی میشوند تا اطمینان حاصل شود که مشکلی در عملکرد آنها وجود ندارد.
انتخاب روش حمل و نقل
یکی دیگر از مراحل مهم واردات انواع پمپ آب انتخاب روش حمل آنها به ایران است. به طور کلی روشهای حمل و نقل به سه دسته زمینی، هوایی و دریایی تقسیم بندی میشود. انتخاب میان این روشها، میتواند به موارد مختلفی بستگی داشته باشد اما با توجه به نوع این کالاها، معمولا از روش دریایی برای حمل آنها استفاده میکنند. البته باید به این نکته دقت داشته باشید که در زمینه حمل کالا، اصطلاحات بین المللی بسیار زیادی وجود دارد که باید با تمامی آنها آشنا باشید تا درگیر دعاوی بین المللی نشوید.
ترخیص از گمرک
ترخیص کالاها از گمرک یکی دیگر از مراحل واردات انواع پمپ و تجهیزات آن است که باید حتما توسط فردی مجرب انجام شود. به همین دلیل، برخی از تجار به سراغ شرکتهای بازرگانی و یا افرادی که به اصطلاح به آنها ترخیص کار گفته میشود میروند. ترخیص کالا خود دارای مراحل خاصی است که اگر به درستی انجام نشوند، ممکن است حتی تا ماهها زمان ببرد.
پمپ و کارایی آن
تلمبه یا پمپ آب وسیله ای است مکانیکی برای جابجایی و انتقال انواع مایعات که با افزایش فشار، باعث جابجایی مایعات به ارتفاع بالاتر یا حتی پایین تر می شود. پمپ ها در صنایع مختلف کاربردهای مختلف و فراوانی دارند. پمپ ها از منابع انرژی مختلفی استفاده می کنند که شامل پمپ ها با کارکرد دستی، برقی، موتورهای درون سوز و نیروی باد می شود پمپ ها دارای اندازه های مختلفی هستند که از سایز میکروسکوپی برای کارهای پزشکی تا پمپ های بزرگ صنعتی را شامل می شود.
پمپ به چند گروه اصلی تقسیم می شود :
- پمپ آب خانگی
- پمپ آب آبرسانی
- آتش نشانی
- کفکش
- شناور
- استخری
- کارواش
- پمپ لجن کش
- سیرکولاتور
پمپ آب آبیاری و بوستر پمپ آبرسانی ، این پمپ ها در صنعت های مختف کاربرد دارند و با توجه به میزان استفاده و نوع کاربرد در مدلهای مختلف وارد می شوند.
چگونه برای واردات، کارت بازرگانی دریافت کنیم؟
در صورتی که قصد واردات پمپ آب را دارید باید حتما برای واردات کالا دارای کارت بازرگانی باشید و باید برای گرفتن کارت اقدام نمایید و می توانید به سایت بازرگانی مراجعه کنید و به قسمت اتاق رسمی بازرگانی وارد شوید و در آنجا یک حساب کاربری ایجاد کنید و اطلاعات خود را وارد نماید و بعد از وارد کردن اطلاعات بعد از گذشت چند ماه کارت بازرگانی خود را اخذ کنید. برای گرفتن کارت بازرگانی باید حتما عدم سوء پیشینه داشته باشید و مدارک خود را هم به درستی وارد کرده باشید.
مشکلات واردات پمپ
چنانچه یک تاجر، دستگاهی را خریداری کند که شرایط لازم و مورد قبول اداره گمرک را به همراه نداشته باشد و مطابق با قوانین واردات نباشد، این امر او را دچار ضرر و زیان های مالی زیادی خواهد کرد. بنابراین مشورت خواستن از یک شرکت آشنا به قوانین واردات، صادرات و ترخیص کالا بسیار کمک کننده خواهد بود.
مجوز واردات تنها در دو مورد صادر می شود
اولاً، ظرفیت تولید داخلی دستگاه کمتر از مقدار مورد نیاز برای پاسخگویی به تقاضای داخلی آن باشد.
ثانیاً، مشابه تجهیزاتی که قرار است وارد شود، هرگز نباید در داخل کشور تولید شود.
کد تعرفه انواع پمپ و تجهیزات
- پمپ کولر آبی به کد 84137010 است.
- پمپ شيشه شور به کد 84137040 است.
- پاشنده مخصوص ظروف اسپری دارای مکانیسم پمپ یا شیر، توأم شده با نازل پاشش به کد 84248910 است.
- پمپ انژکتور موتورهای دیزلی و نیمه دیزلی 8413301 است.
پیگیری های گمرکی کالای وارد شده شامل
- پیگیری اسناد در دفاتر تعرفه و ارزش جهت اختلافات تعرفه ای و تفاوت ارزش(کسر دریافتی ویا بیش بود ارزش)
- تعیین تعرفه(انوانتر) در دفتر تعرفه گمرک ایران بصورت کتبی
- ثبت ارزش صادراتی کالا در سی دی ارزش گمرک ایران
- پیگیری و اخذ مجوزهای وارداتی و صادراتی ، اختلافات در واردات کالا و ممنوعیتهای گمرکی،در دفاتر واردات و صادرات
- شرکت در کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی و اخذ نتیجه نهایی
- شرکت در کمیسیون تجدید نظر