واردات کپسول ژلاتینی، یکی از تجارت های پر سود در کشور می باشد که اغلب تجار و بازرگانان بزرگ تمایل دارند از این طریق به تجارت پرداخته و فعالیت های تجاری خود را گسترش دهند، از این رو می توان گفت که آشنایی با نحوه ترخیص کپسول ژلاتینی از گمرک برای افراد فعال در حوزه ی تجارت های بین المللی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
این روزها داروهای بیشتری در کپسول ژلاتینی یا سافت ژلها تولید میشوند. معمولا شکل مواد داخل کپسولهای ژلاتینی هم به صورت مایع یا حالتی خمیر مانند است. برای آشنایی با واردات و ترخیص این کپسول در ادامه ی این مقاله با ما همراه شوید.
نحوه ترخیص کپسول ژلاتینی از گمرک
ترخیص از گمرک مهم ترین فرآیند در زمینه واردات به شمار میآید و همچنین این فرآیند بسته به قوانین و مقررات کشورها قوانین و سلسله مراتب گوناگونی را شامل می شود. برای ترخیص از گمرک، مشاغل یا افراد باید اطلاعات دقیقی درباره محموله، از جمله ارزش، مبدأ، مقصد و محتویات آن ارائه کنند. در زیر ما نحوه ترخیص کپسول ژلاتینی از گمرک را شرح میدهیم تا شما بتوانید با آگاهی بیشتری قدم در این راه بگذارید.
- دریافت کردن پروفرما یا پکینگ لیست
- دریافت مجوز ثبت سفارش بازرگانی
- بیمه کردن داروها
- تشکیل پرونده برای تخصیص ارز و حواله بانکی
- دریافت اسناد و مدارک مورد نیاز از شرکت حمل و نقل بینالمللی
- کامل کردن اسناد و مدارک
- ثبت اظهارنامه در سایت EPL
- احراز هویت و دریافت کد کوتاژ
- تعیین مسیر اظهارنامه
- کنترل و بررسی داروها
- بررسی تعرفه داروهای وارداتی
- ارسال به صندوق و پرداخت هزینه
- صدور سند ترخیص داروها از گمرک
- انبارداری و خروج داروها از گمرک
اسناد و مدارک مورد نیاز ترخیص کپسول ژلاتینی
- ارائه پیش فاکتور یا پروفرما
- ثبت اطلاعات شرکت و کارخانه داروسازی
- ارائه مجوز ورود و ترخیص کپسول ژلاتینی ی
- ارائه پروانه ساخت داروها
- ارائه گواهی عدم آلودگی تمامی کالاهای دارویی وارداتی
- ارائه برگه درخواست ورود و ترخیص دارو و کپسول ژلاتینی ی
- ارائه اسناد و مدارک مربوط به سوابق ترخیص شرکت
- ارائه فاکتور و پروفرمای تایید شده توسط مسئول فنی
- ارائه اسناد و مدارک مربوط به آنالیز داخلی و آنالیز سازنده
برای ترخیص کپسول ژلاتین به چه مجوزهایی نیاز داریم؟
برای ترخیص کپسول ژلاتینی از گمرک به مجوزهای لازم برای این کار نیاز دارید که باید این مجوزها را پیش از ترخیص کالاها از گمرکات کشور، دریافت نموده باشید تا تمامی مراحل فرآیند ترخیص کالا از گمرک مطابق با قوانین و تحت نظر مراجع ذیربط آن انجام شود.
از مهم ترین مجوزاتی که برای ترخیص کپسول ژلاتین باید اخذ شود به شرح زیر است:
- اخذ مجوز جهت ترخیص دارو درمانی
- اخذ مجوز جهت ترخیص کپسول ژلاتینی
- اخذ تاییدیه از سازمان بهداشت
مراحل واردات کپسول ژلاتینی
- حتما اطلاعاتی باید درباره ی تولید کننده به دست آورد و درباره ی فرد حقیقی یعنی رئیس آن شرکت.
- استعلام قیمت ها و مشخصات فنی محصول مورد نظر به خصوص مواد غذایی و دارویی که تاریخ انقضای مشخص دارند و از حساسیت بیشتری برخوردارند.
- درخواست نمونه از فرد صادر کننده یا تولید کننده یک اصل در واردات می باشد.
- مشخص کردن نوع تعرفه هاو ارز کالا و به توافق رسیدن بر نحوه بسته بندی یکی دیگر را از گام های مراحل واردات می باشد.
- اطلاع و تحقیق از مجوزهای ورود و خروج از گمرک و مجوزهای لازم جهت ترخیص.
- نوشتن یک قرارداد با ترخیص کار رسمی گمرک و دادن اسناد به او برای ثبت سفارش.
- در این مرحله کارت بازرگانی نداشته باشید باید از کارت بازرگانی اجاره استفاده کنید.
- بعد هزینه های گمرکی تخلیه و بارگیری و حقوق ورود را باید بپردازید.
به طور کلی واردات مواد اولیه دارای یک قوانین خاص بین المللی میباشد که در کنار قوانین کشورها تکمیل میشود. واردات مواد اولیه ی دارویی نیز دارای قوانین خاص خود میباشد و به دلیل حساسیت در مصرف نسبت به اقلام وارداتی دیگر از حساسیت خاص افراد کنترل کننده برخوردار است.
حمل و نقل کپسول ژلاتینی باید به چه صورت انجام شود؟
حمل و نقل کپسول ژلاتینی ی یکی از مهمترین مراحل در زنجیره تأمین دارویی است. برای حفظ کیفیت و اعتبار این کپسول ها، باید در هنگام حمل و نقل آنها از شرایط خاصی پیروی کرد. این شرایط شامل حفظ دما، نور، رطوبت و شوک میشود. همچنین، باید از وسایل حمل و نقل مناسبی استفاده کرد که باعث جلوگیری از آسیب و خسارت به کپسول ژلاتینی شود. برای حفظ سلامت و امنیت کپسول ژلاتینی ، باید از شرکتهای حمل و نقل معتبر و با تجربه استفاده کرد. در نهایت، باید به موارد قانونی و مقررات داخلی و بینالمللی در زمینه حمل و نقل کپسول ژلاتینی توجه شود تا همچنان به عنوان یک کالای امن و با کیفیت به بازار عرضه شود.
هزینه ترخیص کپسول ژلاتینی
هزینه ترخیص کپسول ژلاتینی در گمرک از جمله عوامل مهمی است که واردکنندگان باید به آن توجه ویژهای داشته باشند. این هزینه شامل دو جزء اساسی میشود: انبارداری و درصد گمرک. هر روزی که کپسول ژلاتینی در گمرک نگهداری میشود، هزینه انبارداری افزایش پیدا میکند. این امر میتواند بر تصمیمگیریها و برنامهریزیهای واردکنندگان تأثیر بگذارد، زیرا تسریع در فرآیند ترخیص میتواند به کاهش این هزینهها و البته به تسریع در عرضه مواد به بازار کمک کند.
تعرفه گمرکی برای ترخیص کپسول ژلاتینی
تمامی کالاهایی ترخیصی از گمرک دارای تعرفه گمرکی هستند تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی و سایر هزینه های دیگر که برای واردات کالا لازم است را پرداخت می کند. کد تعرفه گمرکی برای کپسول ژلاتینی به صورت جداگانه در ردیف 35030020 قرار دارد.
راههای کاهش هزینه ترخیص کردن کپسول ژلاتینی از گمرک
عوارض، مالیات و سایر هزینههای گمرکی تأثیر زیادی در قیمت تمام شده کپسول ژلاتینی وارداتی میگذارند و باعث کاهش سود بازرگانی واردکنندگان میشوند. به همین دلیل بسیاری از واردکنندگان به دنبال راهحلهایی هستند تا با استفاده از آن هزینههای گمرکی ترخیص کپسول ژلاتینی را کاهش دهند. ما در زیر چند راهحل به شما پیشنهاد میدهیم که با استفاده از آن بتوانید با کمترین هزینه های مورد نظرتان را از گمرک ترخیص کنید.
- انتخاب کپسول ژلاتینی با مالیات و عوارض کمتر: برخی از کپسول ژلاتینی وارداتی به دلیل کمیاب بودن در کشور مشمول مالیاتهای کمتر یا حتی صفر میشوند، شما میتوانید برای کاهش هزینهها این داروها را شناسایی کرده و وارد کشور کنید.
- بستهبندی اصولی بارها: همانطور که میدانید کپسول ژلاتینی وارداتی باید مدتی را در انبار گمرک نگهداری شوند که بسته به تعداد و فضایی که اشغال میکنند هزینه آن دریافت میشود. برای کاهش این هزینهها بهتر است بستهبندی آن را بهصورت اصولی انجام دهید.
- آمادهسازی اسناد و مدارک مورد نیاز: هر چه مدت زمان نگهداری این کالا در گمرک بیشتر باشد هزینه بیشتری نیز باید پرداخت شود. برای اینکه روند ترخیص آنها از گمرک سریعتر شود اسناد و مدارک آن را به طور کامل آماده کنید.
- آشنایی با قوانین و مقررات گمرکی: آشنایی با قوانین و مقررات گمرکی این امکان را به وجود میآورد تا شما بتوانید کپسول ژلاتینی را مطابق قوانین وارد کرده و مشمول هیچگونه جریمهای نشوید.
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص کپسول ژلاتینی چیست؟
کد تعرفه گمرکی برای کپسول ژلاتینی به صورت جداگانه در ردیف 35030020 قرار دارد.
برای ترخیص کپسول ژلاتین به چه مجوزهایی نیاز داریم؟
- اخذ مجوز جهت ترخیص دارو درمانی
- اخذ مجوز جهت ترخیص کپسول ژلاتینی
- اخذ تاییدیه از سازمان بهداشت