واردات پردازنده یکی دیگر از خدماتی می باشد که گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان به بازرگانان کشور ارائه می دهد ما در این مقاله قصد تشریح مراحل واردات پردازنده و همچنین قوانین آن را داریم.
برخی از خدمات گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان در خصوص ترخیص CPU از گمرک:
- ترخیص انواع پردازنده
- ترخیص core i3
- ترخیص core i5
- ترخیص core i7
- ترخیص سی پی یو
- ترخیص پردازنده دو هسته ای
- ترخیص پردازنده سه هسته ای
- ترخیص پردازنده هشت هسته ای
انواع پردازنده رایانه در کشور ما جزو کالاهای وارداتی به شمار میروند که سالانه مقدار زیادی ارز برای خرید این محصولات از کشورهای خارجی مصرف می شود. کمبودهای موجود در بازار مصرفی کشور ما و همچنین عدم تولید داخلی به این صورت جبران میگردد. فعالیت در زمینه واردات پردازشگر رایانه از سود مناسبی برای فعالان تجارت و تکنولوژی برخوردار است و تاجران و بازرگانان به کسب درآمد از این طریق مشغول میباشند.واردات پردازنده رایانه در ایران عمدتا از مبداء کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، هند، آلمان و … صورت میگیرد.
ترخیص پردازنده از گمرک
همانطور که در مقاله ی واردات قلم نوری اشاره کردیم،جهت ترخیص پردازنده از اداره گمرک نیز در ابتدا باید اطلاعات دقیق و جامعی درباره شرایط وضع شده در کشور خود داشته باشید. در اینجا به صورت مختصر درباره ترخیص پردازنده از گمرک توضیح خواهیم داد:
ارائه مدارک موردنیاز
برای ترخیص پردازنده از گمرک، باید ابتدا مدارک موردنیاز از جمله کارت بازرگانی، فاکتور فروش، گواهی اصالت کالا، بارنامه و بیمهنامه را به همراه داشته باشید.
پرداخت مالیات و عوارض: برای ترخیص کالاهای وارداتی، شما باید هزینه مالیات و عوارض را نیز بپردازید. در برخی از کشورها، مثلاً در ایران، مالیات بر ارزشافزوده (مالیات بر ارزشافزوده) و گمرکی (مالیات گمرکی) باید پرداخت شود.
بررسی تصادفی:
احتمال دارد اداره گمرک کالای شما را به صورت تصادفی برای بررسی انتخاب کند. در این صورت، باید صبر کرده و به نتیجه بررسی گمرک صبر کنید.
رعایت قوانین و مقررات
برای ترخیص پردازنده از گمرک، باید قوانین و مقررات جاری در کشور خود را رعایت کنید. بهعنوانمثال، برخی از کالاها به دلیل محدودیتهای امنیتی و آسیبپذیریهای احتمالی، ورودشان به کشور ممنوع می باشد.
در کل، ترخیص پردازندهاز گمرک از مراحل مهم و ضروری در فرایند واردات کالاهای الکترونیکی به شمار میرود و باید با دقت و هوشمندی صورت گیرد.در همین زمینه می توانید از تجربیات کارشناسان گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان استفاده کنید.
مجوزهای لازم برای ترخیص پردازشگر رایانه از گمرک
پردازنده ای که به جهت جبران کمبوهای موجود در بازار مصرفی داخلی توسط تاجران و بازرگانان به کشور ما وارد میشوند، باید برای عبور از مرز و رسیدن به بازار مصرفی ابتدا تحت قوانین برابر و یکسانی کنترل و بررسی شوند. وظیفه نظارت بر فعالیتهای تجاری در ایران برعهده اداره گمرک است که قوانین و مقررات خاصی برای ترخیص کالا وضع کرده است. اخذ مجوزات از سازمانهای مربوطه داخلی، یکی از مراحل مهم و کلیدی در ترخیص کالاست که لیست این مجوزها برای هر کالا بصورت خاص تعیین شده و ترخیص کار با تشخیص درست کد تعرفه گمرکی کالای مورد نظر، میتواند به این لیست دسترسی داشته باشد.
فرد یا شرکتی که قصد ترخیص پردازنده از گمرک را دارد موظف می باشد برای اخذ مجوزهای زیر از سازمانهای مربوطه اقدام نماید:
- مجوز فنی از وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بررسی سابقه واردات
- مجوز فنی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای کالاهای مربوط به حوزه ی تکنولوزی و ارتباطات
- مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات برقی و الکترونیکی جهت تخصیص ارز
- مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت برای ترخیص کالاهای مستعمل
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص پردازنده
کد 8 رقمی تعرفه گمرکی برای ترخیص پردازنده رایانه از گمرک 84733040 است که از حقوق ورودی 1% و اولویت کالایی 22 برخوردار است.
نکات مهم در زمینه واردات پردازنده
- پیش از خرید کالا از اعتبار تامینکننده اطمینان حاصل نمایید.
- پیش از خرید عمده از تامینکننده درخواست کنید تا نمونه و سمپل ارسال کند.
- در زمان انتخاب کالا، فهرست کالاهای ممنوعه را بررسی کنید.
- جهت سرعت و سهولت هر چه بیشتر حمل و نقل، حمل بار وارداتی خود را به یک شرکت حمل و نقل بین المللی معتبر واگذار نمایید.
- در نظر داشته باشید که تاخیر در زمان تحویل کالا میتواند خسارتهای بسیاری به همراه داشته باشد بنابراین در انتخاب روش حمل دقت داشته باشید.
- از روشهای مطمئن برای پرداختهای بینالمللی استفاده کنید.
- در زمان انتخاب کالا، وضعیت بازار و نیازهای آن را شناسایی نمایید.
- پیش از واردات قوانین و اصطلاحات حمل و نقل بین المللی را مطالعه کنید.
- در صورتی که شناخت کافی از مراحل واردات ندارید، از شرکتهای واردات لوازم کامپیوتر کمک بگیرید.
حمل و نقل محموله ی پردازنده وارداتی
برای حمل و نقل پردازنده به ایران، میتوانید از روشهای مختلفی مانند دریایی، هوایی و زمینی استفاده کنید. اما هر روش دارای مزایا و معایب خود می باشد.
- حملونقل دریایی:این روش بهعنوان یکی از روشهای پراستفاده برای حملونقل کالاها به ایران شناخته شده است. هزینهای که باید برای این روش پرداخت کنید نسبتا زیاد است.
- حملونقل هوایی:این روش یکی دیگر از روشهایی است که برای حملونقل کالاها به کار میرود. این روش از نظر سرعت از حملونقل دریایی بهتر می باشد، اما هزینهای که باید برای آن پرداخت کنید بیشتر است. این روش به دلیل سرعت بیشتری که دارد، میتواند برای کالاهایی که به طور فوری به آنها نیاز دارید، مناسب باشد.
- حملونقل زمینی:این روش بیشتر برای حمل و نقل کالاهای سبک و کمحجم استفاده میشود. هزینهای که برای این روش پرداخت میکنید کمتر است. اما به دلیل محدودیتهای مرزی، ممکن است با مشکل روبرو شوید.
سخن پایانی
واردات پردازنده ، باتوجه به قیمت پایین و کیفیت مناسب این محصولات در بازار جهانی، میتواند برای فروشندگان و مصرفکنندگان جذاب باشد. بااینحال، برای واردات پردازنده به ایران، باید مواردی از قبیل انتخاب تأمینکننده معتبر، دریافت مجوزهای لازم، پرداخت هزینههای وارداتی، ترخیص کالا از گمرک، حملونقل و بیمه را مدیریت کرد. همچنین، برای جلوگیری از هرگونه مشکل در فرایند واردات، بهتر است با مشاوران متخصص در زمینه واردات و تجارت خارجی همکاری کرده و نکات لازم را در نظر داشته باشیدبه همین منظور به شما پیسنهاد می کنیم درجهت تسریع روند واردات با کارشناسان و مشاوران گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان از طریق راه های ارتباطی در ارتباط باشید.