واردات_موبایل

واردات موبایل

واردات موبایل از گمرک

 

مقدمه
واردات موبایل
در صدر کالاهای وارداتی قرار دارد و سود آوری زیادی را برای تجار به همراه دارد . واردات گوشی همراه بیشتر در کشورهای چین و دبی انجام می شود. که کشور دبی به دلیل نزدیکی به ایران دارای شرکت های ایرانی زیادی است و به این دلیل می توانید به راحتی تامین کننده خود را انتخاب نماید و مشکلات زیادی وجود ندارد.

ولی برای واردات این گوشی ها از کشور چین مشکلاتی وجود دارد که حتما باید به سراغ افرادی که تجربه واردات و یا ترخیص را دارند بروید تا بتوانند به راحتی کارهای واردات محصولات شما را انجام دهند.

شرکت های بازرگانی مانند گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان بهترین گزینه برای واردات این محصولات می باشد.

موبایل ها از مهم ترین و ضروری ترین وسیله ها محسوب می شوند. در این مقاله می خواهیم شما را با نحوه واردات موبایل آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

 

طرح رجیستری واردات موبایل

 

با استفاده از طرح ویژه ریجبستری واردات موبایل به مرز ۱۶۳ درصد رسید که بیشتر موبایل ها به وسیله واردات قانونی وارد کشور می‌شوند و این طرح باعث شده که واردات قاچاق گوشی های همراه کاهش پیدا کند.

گوشی های موبایلی که به صورت قانونی وارد کشور می‌شوند دارای شماره شناسنامه بین المللی می باشند که در بانک اطلاعاتی گمرک ثبت خواهند شد و و افراد می توانند به راحتی استعلام گوشی همراه خود را بگیرند به این صورت که شماره ۱۵ رقمی شناسه گوشی را به شماره 3000887 پیامک کنند تا تاییدیه آن برای آن ها ارسال شود.

واردات_موبایل

نحوه واردات موبایل

 

برخی از افراد به دنبال وارد کردن یک نوع گوشی موبایل هستند و برخی دیگر می خواهند تا در کنار واردات موبایل وسایل دیگری را نیز هم وارد کشور نمایند. پس باید برای واردات موبایل  یک سری کارها را  انجام دهید تا بتوانید واردات موبایل خود را به راحتی انجام دهید. به علاوه باید بدانید که برای واردات این کالاها باید در ابتدا کارت بازرگانی و مجوز ثبت سفارش داشته باشید.

 

مشخص کردن بازار هدف و کشور صادر کننده

 

یکی از مواردی که باید حتماً به آن توجه کنید مشخص کردن کشور صادر کننده است یعنی شما باید مشخص نمایید که قصد دارید از چه کشوری گوشی موبایل وارد نمایید و بعد از مشخص کردن می توانید مراحل ثبت شرکت واردات موبایل را انجام دهید.

 

گرفتن مجوزهای لازم برای فعالیت

 

بعد از مشخص کردن کشور مورد نظر نوبت به گرفتن مجوز برای واردات است که برای واردات باید مجوزهای لازم را از وزارت معدن،  تجارت و صنعت را دریافت نمایید و مراحل قانونی آن را پشت سر بگذارید تا بتوانید مجوزهای لازم را برای واردات گوشی های همراه را بگیرید و بتوانید به بهترین شکل ممکن در این فضا فعالیت نمایید.

برای واردات موبایل باید با انواع موبایل ها در برندهای مختلف آشنایی داشته باشید تا بتوانید کالای مورد نظر خود رو با یک کیفیت بسیار عالی وارد نمایید.

 

قوانین گمرکی واردات موبایل از دبی

 

برای ترخیص کالا از گمرک دبی نیاز به کارت بازرگانی استو باید حتما به قوانین بین الملل آشنا باشید تا بتوانید کارهای واردات و ترخیص را به راحتی انجام دهید. شرکت های بازرگانی که کار آن ها واردات و ترخیص است و دارای ترخیص کاران بسیار ماهری هستند می توانند به شما کمک زیادی بکنند. و شما می توانید به راحتی از مشاوران این شرکت ها اطلاعات مفیدی را دریافت نماید.

 

تعرفه گمرکی واردات موبایل

 

تعرفه گمرکی که نام دیگر آن نمانکلاتور است یکی از الزامات واردات و ترخیص می باشد که حتما باید آن را پرداخت نماید. این تعرفه ها معمولا شامل هزینه های همچون: بیمه، حمل  و نقل، اداره ی گمرک و…. است. برآورد می شود و تعرفه گمرکی را شامل می شود.

به طور ساده تر می توان گفت که مقدار و میزان حقوق ورودی  که برای وارد کردن کالاها به کشور پرداخت می شود تعرفه گمرکی است و به کالای مورد نظر مربوط می شود.

 

تعرفه دارای دو معنا عام و خاص است که در معنای خاص ردیف و شماره ی کالا است به این صورت که در کشور ایران هر کالای وارداتی دارای یک عدد برای ورود و ماخذ حقوقی که در کتاب مربوط به تعرفه است را دارا باشد.

و معنای عام به این صورت است که میزان تعرفه ی مربوط به کالا مد نظر را می خوانند مثلا می گویند تعرفه گمرکی ماشین لباسشویی 25% است. تقریبا می توان گفت کشور ایران دارای دومین رتبه برای دریافت بالاترین تعرفه است و بعد کشور باهاما در رتبه ی دیگر می باشد.

تعرفه های گمرکی شامل دو مورد می شوند: مالیات به صورت غیر مستقیم و هزینه های جانبی که شامل بارگیری، استاندارد کالا و آزمایش و … است.

 

برای واردات موبایل باید چه مراحلی را انجام دهید؟

 

 

بیشتر گوشی هایی که از آن ها استفاده می‌کنیم وارداتی است این گوشی ها در مرحله اول توسط گمرک ارزش گذاری می شوند که  برای واردات این گوشی‌ها باید مجوزهای لازم را از اداره استاندارد و مقررات بگیرید هم چنین در صورت عدم دریافت استاندارد ترخیص کالا ممکن نمی باشد واردات موبایل دارای مراحل مختلفی است مانند:

 

مرحله اول : آشنایی با اصطلاحات بازرگانی

 

در  مرحله اول برای واردات باید با اصطلاحات بازرگانی آشنایی داشته باشید تا بتوانید مراحل را به خوبی انجام دهید و پشت سر بگذارید و به مشکلی بر نخورید.

 

مرحله دوم : ارتباط با فروشنده محصول

 

در مرحله بعدی باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید تا برای ایجاد ارتباط با کشورها دچار مشکل نشوید و بتوانید به راحتی نامه نگاری انجام دهید.

مرحله سوم : درخواست پیش فاکتور از فروشنده

 

مرحله بعدی پیش فاکتور است که برای اینکه در مورد قیمت و کالای مورد نظر خود مطمئن شوید باید از فروشنده درخواست پیش فاکتور نماید. که در پیش فاکتور اطلاعاتی مانند: مشخصات فروشنده، قیمت،  نوع کالا،  نام کشور،  تولید کننده  و پرداخت نوع ارز و غیره  است که باید به خوبی آن را مطالعه نماید و در صورت موافقت با پیش فاکتور اقدام برای ثبت سفارش کالای خود کنید.

 

مرحله چهارم : اخذ مجوزهای قانونی

 

مرحله بعدی گرفتن مجوزهای قانونی می باشد که باید حتما این مجوزها را دریافت نماید تا بتوانید مراحل واردات را انجام دهید مرحله دیگر دادن مدارک مورد نیاز برای واردات می باشد که حتما باید مدارک خود را برای واردات ارائه نماید. بعد از آن باید حتما هزینه های گمرکی که شامل تمامی هزینه های حقوق ورودی  و انبار داری است را پرداخت نماید.

با توجه به چیزهای که گفته شد واردات موبایل یکی از کارهای بسیار سخت است که نیاز به یک نیروی دارای تجربه و مهارت در این زمینه را دارد. که برای این کار بهتر است از یک ترخیص کار دارای تجربه استفاده نماید.

 

جمع بندی

 

واردات موبایل دارای مراحل پیچیده ای است که بهتر است برای این کار سراغ افرادی که در این زمینه تخصص دارند بروید به این علت که آن ها در این زمینه مهارت کافی را دارند. می‌تواند بهترین فروشندگان گوشی ‌های همراه را پیدا کند و گوشی ها را در کمترین زمان برای شما وارد کشور نمایند.

یکی از شرکت هایی که می‌توانید از آن برای واردات کمک بگیرید گروه بازرگانی پرشین تجارت دوان است که سابقه درخشانی در زمینه ‌ی واردات و ترخیص کالا دارد و می تواند شما را در این راه  یاری نماید به این علت که واردات موبایل یکی از رایج ترین و مهم ترین زمینه های فعالیت این کشور می باشد و سابقه بسیار عالی در این زمینه دارند. . همچنین می توانند مراحل ترخیص این کالا ها را هم به خوبی انجام دهند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا