واردات اینورتر

واردات اینورتر معمولا به تجربه و مهارت نیاز دارد و افرادی که قصد واردات این قطعات را دارند باید آشنایی کامل با این مراحل داشته باشند. آیا تاکنون چیزی  درباره واردات اینورتر شنیده اید و یا از مراحل واردات و ترخیص آن چیزی می دانید؟

واردات-اینورتر

واردات اینورتر

 

اینورتر یک وسیله برای کنترل کردن دور موتور و یا راه اندازی آن به حساب می آید. این محصول دارای دو نوع تک فاز و سه فاز می باشد. تقسیم بندی نوع تک فاز و سه فاز آن به ورودی اینورتر بستگی دارد و تمامی خروجی اینورتر ها سه فاز می باشد.

اینورتر ها از لحاظ کاربرد، برند، موج تولیدی دارای انواع گوناگونی هستند. از این دستگاه برای استفاده در سیستم های سرمایشی و گرمایشی بالابرها، آسانسورها، و صنایع و کارخانجات استفاده می کنند.

از دیگر کاربرد های این اینورترها می توان به کاهش هزینه برق، امکان تغییر جهت حرکت موتور، کنترل از راه دور، کاهش مصرف انرژی و… اشاره کرد.

واردات اینورتر مانند دیگر کالاهای وارداتی دارای یک سری مراحل سخت و پیچیده است که باید آن ها را به خوبی پشت سر بگذارید. برای این که این مراحل را به خوبی و آسانی پشت سر بگذارید باید با این مراحل آشنایی داشته باشید. برای انجام دادن هرچه راحت تر این مراحل بهتر است که از یک شرکت بازرگانی برای این کار کمک بگیرید.

 

اینورتر چیست؟

 

اینورتر از نظر معنی یعنی مبدل که قابلیت این را دارد که فرکانس و سطح ولتاژ تولیدی را به وسیله تقویت کننده ها به سطح ولتاژ و فرکانس دلخواه تبدیل کند.

امروزه کلمه اینورتر زیاد به گوش افراد می خورد  این وسیله دارای نام های دیگری هم است که این نام ها شامل: درایو موتور، درایو، کنترل دور موتور، میکرو درایو، درایو AC و بسیار قطعه مفید و کاربردی است.

این قطعه در بیشتر وسیله ها وجود دارد و به نوعی می توان گفت وسیله ها را به حرکت در می آورد، برخی دیگر از وسایل مانند: پمپ آب خانگی، آسانسورهای صنعتی و خانگی، ماشین لباسشویی، یخچال و…. از این دستگاه استفاده می کنند.

اینورتر معمولا سرعت گردش موتور را مشخص می کند. از آن می توان برای زمانی که می خواهید سرعت موتور الکترونیکی را کم کنید استفاده نماید.

 

کاربرد اینورتر چیست؟

 

الکتروموتور هر دستگاه هر گونه حرکتی را که انجام می دهد با استفاده از کمک اینورتر می باشد و تمامی حرکت ها هوشمندانه و کنترل شده است. مثلا سرعت گردش دیگ ماشین لباسشویی با توجه به مقدار لباسی که در آن قرار داده می شود تنظیم می شود. از دیگر کاربرد های اینورتر می توان به:

  • هوشمند سازی و برنامه ریزی برای حرکت موتور
  • روشن و خاموش کردن موتور بدون این که نیاز به قطع و وصل کردن برق اصلی باشد
  • افزایش طول عمر دیگر قطعات
  • حفاظت از موتور در مقابل افزایش ولتاژ ها

مزایای واردات اینورتر

 

واردات اینورتر از کشورهای دیگر این امکان را برای مشاغلی که به برق سه فاز نیاز دارند و اداره برق نمی تواند آن را تامین کند را به راحتی فراهم می کند.

یکی دیگر از مزایای واردات اینورتر استیبل بودن جریان ورودی و خروجی و تغذیه مناسب برای دیگر دستگاه های که به آن وصل است.

 

مراحل واردات اینورتر چگونه است؟

 

در مرحله اول باید یک شرکت تولید کننده مناسب برای واردات اینورتر را پیدا کنید. که بعد از پیدا کردن یک تولید کننده خوب باید به گفت و گو و مذاکره برای خرید این محصولات بپردازید. بعد از  این که به گفت و گو و مذاکره پرداختید و به نتیجه رسیدید،نوبت به ثبت سفارش کالا می رسد که باید کالاهای مورد نیاز را در سامانه ثبت سفارش کنید.

بعد از این که کالاهای خود را ثبت سفارش کردید باید مجوزهای لازم را دریافت کنید و بعد از آن نوبت به پرداخت هزینه ها می رسد که در این جا باید ارز دولتی تهیه نماید و آن ها را برای تولید کننده بفرستید.

در مرحله بعد باید نحوه حمل و نقل این کالاها را انتخاب کنید که به سه صورت زمینی، هوایی و دریایی این کالا ها وارد کشور شوند.بعد از انتخاب نوع حمل و نقل باید خود را برای ترخیص کالا آماده نمایید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا