راهنمای سامانه جامع تجارت ntsw.ir

در این مقاله قصد داریم تا راهنمای سامانه جامع تجارت ntsw.ir را خدمت شما ارائه نماییم. تا انتهای مقاله همراه باشید.

سامانه جامع تجارت – آموزش ثبت سفارش – راهنمای سامانه جامع تجارت ntsw.ir

راهنمای سامانه جامع تجارت
راهنمای سامانه جامع تجارت

راهنمای سامانه جامع تجارت ntsw.ir

اخذ شناسه فروشندگان خارجی
اخذ شناسه فروشندگان خارجی

اخذ شناسه فروشندگان خارجی

 

راهنمای سامانه جامع تجارت ntsw.ir : بعد از ثبت نام در این سامانه و بارگزاری صلاحیت ها، با توجه به کارت بازرگانی ، با نقش بازرگان اقدام به ثبت سفارش کنید. برای ثبت پرونده با شناسه فروشنده خارجی نیاز داریم.
اگر شناسه فروشنده خارجی را دریافت نکرده اید ، شناسه فروشنده خارجی را اخذ نمایید، برای این کار باید در منوی سمت راست پنل، عملیات تجاری خارجی را انتخاب و مدیریت فروشندگان خارجی را انتخاب کنید.

ثبت اطلاعات فروشنده خارجی

 

برای ثبت اطلاعات فروشنده خارجی دکمه اخذ شناسه فروشنده خارجی جدید را کنید. در صفحه استعلام شناسه فروشنده خارجی ابتدا باید نوع فروشنده خارجی را انتخاب کنید که یا  شخص حقیقی است یا شرکت حقوقی، بعد از آن فیلدهایی * دار را پر کنید و در نهایت با انتخاب دکمه انتخاب مدارک مورد نظر را بارگزاری نمایید. حتما به این نکته توجه شود که عکس ها زیر 100 کیلو بایت و با فرمت jpeg باشد. بعد از ثبت اطلاعات فروشنده خارجی برای مرکز صدور شناسه فروشندگان خارجی که فیدا نام دارد ارسال می شود و یک ردیف در جدول مدیریت فروشندگان خارجی اضافه می شود که فقط  قسمت شناسه فروشنده خارجی آن خالی است.

پس از تأییدیه درخواست که معمولاً حداقل دو ساعت زمان می برد، می توانید در ستون شناسه فروشنده خارجی ، شناسه را مشاهده نمایید.

اگر به هر دلیلی فروشنده تأیید نشود، وضعیت درخواست رد می شود و در ستون توضیحات  علت را می توانید مشاهده نمایید. اگر درخواست ارسالی فروشنده رد شد، ویرایش اطلاعات وجود ندارد و اخذ شناسه فروشنده خارجی را مجدداً بزنید و اطلاعات را دوباره ثبت نمایید. توجه داشته باشید:

دارندگان کارت بازرگانی در صورت واردات از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به سرزمین اصلی نیاز به شناسه فروشنده خراجی ندارند و باید هنگام ثبت پرونده در قسمت اطلاعات فروشنده خارجی، شناسه شرکت یا کد ملی را وارد نمایند.

برای انجام ثبت سفارش در قسمت عملیات تجارت خارجی ، مدیریت پرونده را انتخاب نمایید و بر روی پرونده جدید کلیک نمایید. در صفحه اطلاعات اصلی ، اطلاعات پرونده که شامل  : شماره پیش فاکتور ، کشور ذینفع ، تاریخ صدور  پیش فاکتور  و همچنین تاریخ اعتبار پیش فاکتور را وارد نمایید بعد از این اطلاعات فروشنده خارجی را تکمیل نمایید. ابتدا نوع فروشنده خارجی را انتخاب کنید که حقیقی است یا حقوقی، در فیلد شناسه فروشنده، شناسه فروشنده خودتان را وارد نمایید و روی گزینه جست و جو کلیک نمایید. نام فروشنده را از لیست نمایش داده شده، انتخاب نمایید. با انتخاب نام فروشنده ، فیلدهای شماره ثبت ، آدرس ، کشور محل ثبت و شماره تلفن به صورت خودکار تکمیل می شوند.

در قسمت اطلاعات واحدهای تولیدی ابتدا بر روی بروز رسانی کلیک نمایید. سپس از لیست شناسه کسب و کارهای نمایش داده شده، شناسه مورد نظر خودتان را انتخاب کنید.

با وارد کردن شناسه کسب و کار ، پرونده جهت  اخذ مجوز تخصیص ارز کالاهای گروه دو به استان محل فعالیت ارسال می شود و در صورت عدم انتخاب به صورت تصادفی به یکی از استان های محل فعالیت یا محل صدور کارت بازرگانی ارسال می شود. در قسمت گمرکی و حمل و نقل ابتدا باید نوع قرارداد را از لیست انتخاب نمایید، سپس روش حمل مورد نظرتان را انتخاب نمایید. برای اطلاعات بیشتر ویدئو زیر را ملاحظه نمایید.

 

 

 

از ابتدای امسال اخذ شناسه کالا برای دریافت ثبت سفارش و ترخیص کالا الزامی شد.

 

شناسه کالا، شناسه ای است که به مجموعه ای از خصوصیات ماهیتی کالا نظیر نوع، جنس، مدل، نام تجاری که در شرح تجاری کالا موثر است تخصیص داده شده و با ثبت فیلدهای توصیفی در سامانه شناسه کالا توسط کاربر، صادر می شود. بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوبه سال 1392 ، این شناسه به عنوان زبان مشترک و عامل شناسایی کالا در زنجیره تجاری کشور شناخته می شود.شناسه کالا ممکن است شناسه داخلی باشد که توسط سامانه شناسه کالا به کالا تخصیص داده می شود و یا اینکه شناسه معتبر بین المللی مانند شناسه GTIN باشد؛ در هر صورت کاربرد این شناسه به عنوان کلید کد شناسنامه کالا است و با استعلام آن از سامانه شناسه کالا، اطلاعات شناسنامه کالا در اختیار استعالم کننده قرار داده می شود.

 

 فعالین چه گروه های کالایی از سامانه تجارت داخلی استفاده می کنند؟

 

 

استفاده‌کنندگان از سامانه تجارت داخلی شامل گروه های کالایی گسترده ای است. ازجمله: محصولات کشاورزی (برنج، چای، روغن، شکر، قند، حبوبات)، دخانیات، صنایع پایین‌دست پتروشیمی، تایر، لوازم‌خانگی، شوینده¬ها، تلفن همراه و کاغذ. باید توجه داشت که این گروه ها با تغییرات فراوان در خود کالا و از طرفی نوع فعالین مشمول مواجه می شوند.

 

فیلم دریافت شناسه کالا در سامانه جامع تجارت

 

 

فیلم راهنمای ثبت نام در سامانه جامع تجارت

 

جهت مدیریت حساب کاربری خود از ویدئو زیر استفاده نمایید.

راهنمای مدیریت حساب کاربری

 

 

در صورتی که رمز عبور خود را در سامانه فراموش کنیداز این قسمت می توانید کلمه عبور خود را بازیابی کنید.

راهنمای بازیابی کلمه عبور

 

 

 

 

بدون دریافت توکن هیچ کاری قابل انجام نیست ، نه ثبت سفارش ، نه تمدید ، نه ثبت شناسه و…

 

 

فیلم تمدید گواهی امضای الکترونیک

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید