در این مقاله قصد داریم شما را با حمل بار به عمان آشنا کنیم. امروزه حجم زیادی کالا به عمان صادر می شود و عمان یکی از کشور هایی است که در میان کشور های حاشیه خلیج فارس ، کالا به آن صادر می شود.
همانطور که در مقاله ی روش های حمل و نقل اشاره کردیم برای حمل و نقل محصول خود روش های مختلفی را میتوانید انتخاب کنید که در این مقاله هم هدف ما معرفی بهترین روش برای حمل و نقل کالا به کشور عمان است.
در مورد حمل و نقل به عمان چه می دانید؟
حمل بار به عمان به علت افزایش مقدار تجارت میان دو کشور و همینطور مهاجرت روزافزون ایرانیان به عمان به نسبت گذشته به شدت افزایش پیدا کرده است و همه روزه حجم زیادی از انواع بار و کالا و محموله های مختلف به صورت مستقیم و غیر مستقیم به این کشور انتقال پیدا میکند.
گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان با کارشناسان با تجربه ای که در این موضوع دارد به شما در انتخاب بهترین و کم هزینه ترین راه برای حمل و نقل محصول خود به کشور عمان کمک می کند.
حمل بار به عمان اکثر اوقات به صورت دریایی و با لنچ و کشتی وهمچنین به صورت هوایی از فرودگاه های ایران صورت میگیرد،حمل و نقل بار دریایی به عمان از طریق بندرعباس صورت می گیرد.
معرفی عمان و بازار صادراتی
عمان از کشورهای همسایه جنوبی ایران و راهی میان شبهجزیره عربستان، آسیای شرقی، هند و خلیجفارس است که از گذشته تا به امروز روابط تجاری خوبی با کشورمان داشته و این موضوع باعث شده تا صادرات به این کشور مورد اقبال بسیاری از تجار و بازرگانان کشورمان قرار گیرد.، همچنین کشور عمان روابط سیاسی و بدون تنشی با دیگر کشورهای جهان دارد و در روابط سیاسی و تجاری بهعنوان این میانجیگر شناخته میشود. موضوع فرصتی طلایی پیش روی تجار و بازرگانان کشورمان قرار داده است تا بتوانند بهراحتی به بسیاری از بازارهای جهانی که به دلیل تحریمهای بینالمللی ورود مستقیم به آنها امکانپذیر نیست، ورود پیدا کنند.از لحاظ اقلیمی باید بگوییم که عمان در منطقهای خشک واقع شده است و همین موضوع باعث شده تا در تولید محصولات کشاورزی با محدودیتهایی همراه باشد و بخش اعظمی از محصولات غذایی موردنیازش را از دیگر کشورها وارد کند. همچنین این کشور از نظر صنعتی نیز پیشرفت چندانی نداشته و بسیاری از محصولات صنعتی موردنیازش را با واردات از دیگر کشورها تأمین میکند.
قیمت کرایه حمل بار به عمان و استعلام حمل دریایی به صحار
با توجه به تاریخ بارگیری شما از ایران یا از عمان، ممکن است نرخ کرایه حمل کانتینر در طول ماه دچار تغییر شود. به همین دلیل بهتر است 7 روز قبل از آمادگی شما برای بارگیری از کارشناسان گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان استعلام بگیرید. در تاریخ نگارش این مقاله هزینه حمل هر کانتینر 20 فوت به بندر صحار عمان برابر با 750 دلار و هر کانتینر 40 فوت 1100 دلار می باشد.
بدیهی است که کرایه حمل مذکور فقط مربوط به حمل دریایی به عمان(بندر صحار( می باشد و سایر هزینه ها از جمله صدور بیمه نامه، حمل زمینی از انبارتان به بندرعباس، کلیه امور گمرکی و کارت بازرگانی، تی اچ سی و بارنامه نیز باید محاسبه گردد. در این زمینه هم از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
ارزش کالای شما در محاسبات گمرکی و در نتیجه در رقم کل ارسال بار به عمان تاثیرگذار است. به همین دلیل داشتن فاکتور برای محموله شما ویا اعلام حدود قیمت کل محموله الزامی است.
هزینه های ذیل جهت انجام صادرات محموله شما طبق نرخ روز الزامی می باشد.
- حمل زمینی از انبار شما در ایران به بندر عباس
- امور گمرکی و کارت بازرگانی
- حمل دریایی
- تی اچ سی و بارنامه
- ترخیص در عمان
- حمل از بندر صحار به انبار شما در عمان
حمل هوایی به عمان
گاهی اوقات ، کالاها برای اینکه در حداقل زمان و با کمترین هزینه به عمان ارسال شوند، باید از راهی غیر از حمل دریایی به عمان جهت ارسال بار استفاده کرد. سریعترین روش برای ارسال بار به عمان ، حمل هوایی به عمان است. فرودگاه هایی مانند فرودگاه بینالمللی مسقط با کد یاتای (MCT) ، فرودگاه خصب با کد یاتای (KHS) ، فرودگاه صلاله با کد یاتای (SLL) و فرودگاه صحار با کد یاتای (OHS) مقصد عمده بارهای هوایی به عمان محسوب می شود. هزینه حمل هوایی به عمان با توجه به وزن و حجم کالا قابل محاسبه است.
قوانین و مدارک لازم برای حمل ونقل به عمان
جهت حمل و نقل بار به عمان لازم است مجوز و موافقتنامههای صادرات را اخذ کنید. موافقتنامه بازرگانی صادرات به عمان، موافقتنامه کشتیرانی بازرگانی، موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری صادراتی ایران بعضی از مهمترین موافقتنامهها برای ارسال بار به این کشور است. به این نکته دقت داشته باشید که برچسب محصولات صادراتی به عمان باید به دو زبان انگلیسی و عربی باشد.برای تأیید منشأ کالای صادراتی باید گواهی منشأ دریافت شود. ارسال کالاهای بهداشتی و سلامتی همچنین کالاهای خوراکی به عمان مستلزم رعایت استاندارد و مجوزهایی است. مجوز بهداشت، مجوز قرنطینه، مجوز جهاد کشاورزی و غیره برخی از مجوزهای موردنیاز برای ارسال این گروه از مواد غذایی به عمان است. علاوه بر مجوزهای فوق در کشور عمان مواد غذایی باید بر اساس استانداردهای حلال تولید شده باشند و صادرات محصولاتی مانند الکل، آنزیمهای مشتق از خوک، ژلاتین خوک و غیره به این کشور ممنوع است. میتوانید به مراجعه به مقاله ی صفر تا صد قوانین حمل کالا اطلاعات بیشتری از قوانین حمل کالا به دست بیاورید.
کالاهای ممنوعه برای ارسال بار به عمان
بعضی از کالاها هستند که امکان حمل آنها به عمان با داشتن مجوز امکان پذیر است اما برخی از اقلام کلا ممنوع هستند. جهت آشنایی با کالاهای مجاز می توانید با کارشناسان بازرگانی و گمرکی پرشین تجارت دوان در ارتباط باشید.
در دنیای امروزه حمل و نقل بین المللی بار اهمیت زیادی دارد، گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان به عنوان شرکتی قابل اطمینان، متخصص و با توجه به مشاوران با تجربه چه در حال در حال تصمیم گیری برای حمل دریایی به عمان باشید و چه تنها نیاز به انجام خدمات گمرکی در ایران و عمان داشته باشید، خدمات جامع گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان تجربه ای بینقص را از ابتدا تا انتها تضمین میکند. گروه بازرگانی گمرکی پرشین تجارت دوان با تیمی از متخصصان و تعهد به برتری، آماده است تا شریک مورد اعتماد شما در حوزه حمل و نقل به عمان باشد.